yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Mintaka neemt een pauze!

Voor mij breekt een tijd aan van rust, zelfontplooiing en nieuwe ontdekking.

Ik dank jullie allemaal om deze zaak zo in 'mens' groot te hebben gemaakt in 7 jaar tijd.

Ik heb zoveel van jullie geleerd, allemaal fantastisch liefdevolle harten!

Tot salodder,
Nancy

# sprong in het licht
# fearless girl
# het is jouw dag!
# jij bent belangrijk!
# hell yeah!!!

Stilte verlicht je levenspad

Mijn naam is Nancy, ik ben geboren in Vilvoorde en woon in Eppegem. Ik ben de levenspartner van Edy De Vos en wij hebben samen een dochtertje Lyna en een hond Cato.

Door verscheidene gebeurtenissen in mijn leven, sta ik sinds een aantal jaren meer en meer stil bij het leven en heb ik ook veel meer stilte toegelaten in mijn leven. Rustmomenten ingebouwd in plaats van de automatische piloot alles te laten besturen. Ik hou me sindsdien bezig met alles wat zelfontplooiing en zelfontwikkeling ten goede komt. 

We worden allemaal geboren met een open hart, maar we sluiten dit hart vaak naarmate we opgroeien en volwassen worden, als een muur van bescherming tegenover onze omgeving en tegenover onszelf. Ik heb de bewuste keuze gemaakt om mijn hart opnieuw te openen ...

Ik ben erkend yogadocente voor klein en groot, ik ben Reiki, Tera Mai en Seichem ingewijde volgens de afstamming van Dr. M. Usui, Viviane Gillis en Ingrid Carpentier. Ik ben gecertifiëerd relaxatie- en manueel therapeute. Ik ben tevens meditator en energetisch therapeute.