yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Opleiding tot holistisch massagetherapeut - massage cursus

Opleiding tot holistisch masseur
Wanneer? op donderdag 18/6, vrijdag 19/6, woensdag 24/6, donderdag 25/6 en vrijdag 26/6 telkens van 10u tot 15u.
Waar? Mintaka, Bremstraat 30, 1981 Hofstade (Zemst)
Tarief: 425 EUR

Een holistische massage bestaat uit een intuïtieve combinatie van volgende Ayurvedische en energetische handelingen:

• Indiaase strijkingen
• Huidknedingen
• Massage van spieren, wervels, beenderen en botten
• Massage van het middenrif
• Chakra-Reiki
• Cranio & Marma acupressuur
• Holistic pulsing
• Rekkingen van de ledematen, schouders en heupen, cranio en nek
• Hand en voetreflexologiepunten

Massage is één van de oudste, helende technieken. Naast ontspanning kan deze techniek ook aangewend worden om op een medicinale manier te zorgen voor harmonisatie, revitalisatie, balancering en het laten stromen van de levensenergie.
Bij massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning en behandel je overbelaste spieren.

Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken zoals effleurages, petrissages, fricties, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. We gaan echter masseren vanuit een holistisch standpunt, dit betekent dat je het lichaam en de spanningen in het lichaam gaat aanvoelen om te komen tot een ontspanning en heling van de persoon, zowel fysiek als energetisch.

Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is of wenst te worden met verdieping in de holistische methodes. Deze opleiding is tevens geschikt voor de geïnteresseerde die met verstand van zaken vrienden en familie wenst te verwennen.

Deze opleiding zal je in staat stellen te masseren ter ontspanning, heling en verlichting van pijn bij recidiverende spierpijnen en mensen met een verhoogde spiertonus en fibromyalgie, stresslijders, alsook een heling en balancering aan te bieden voor het emotioneel en energielichaam voor een vrije doorstroming van qi door onze chakra's en nadi's.

Je ontvangt het certificaat van holistisch masseur indien je de opleiding naar behoren voltooid.

Deze opleiding biedt tevens een uitgebreid theoretische pakket betreffende de anatomie en fysiologie van het lichaam.

Deze opleiding wordt in kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je krijgt een volledig cursusboek en filmmateriaal mee naar huis.

Om je inschrijving definitief te maken vraag ik je vriendelijk het tarief van 425 EUR te storten op de bankrekening van Mintaka, Bremstraat 30 te 1981 Hofstade, IBAN BE13 9731 3428 7339 BIC ARSPBE22. Vermeld je naam en de woorden "opleiding holistische massage juni 2020".

Van harte welkom! Namasté, Nancy

Take a moment to follow and like my fb page: https://www.facebook.com/www.mintaka.be/