yoga, meditatie en ontspanningstherapie

Boek nu!

Reiki en ontspanningsmassage voor kinderen

Reiki en massage kan ook voor kinderen heel ontspannend en nuttig zijn. Onze kinderen moeten alsmaar meer presteren en staan soms onder druk. Een kind vindt niet altijd de juiste middelen om zich van deze stress los te maken. Als ouder voel je echter instinctief aan dat er met je kind iets aan de hand is.

Een totale ontspanning door middel van reiki en massage brengt je kind volledig tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest waardoor je kind alle indrukken van de dag kan verwerken en loslaten.

Regelmatige ontspanning op een dieper niveau helpt het kind bij het verwerken van leerstof, kan gunstig zijn voor een betere nachtrust en verhoogt de concentratie. Ervaart je kind moeilijkheden bij sociale vaardigheden of heeft het weinig zelfvertrouwen, dan kan reiki en massage hulp bieden. Bij hoog sensitieve kinderen worden hun emoties beter gekanaliseerd en op die manier komen ze tot rust.
Deze behandeling heeft een positief effect op de bloedsomloop, de spijsvertering (buikpijn), het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

De mogelijkheden om onze kinderen in stilte te laten ontspannen liggen binnen handbereik maar we staan er alleen niet genoeg bij stil.

Denk je dat je kind baat heeft bij een reiki behandeling en/of een ontspannend lichaamsmassage? Vraag gerust meer informatie.
Kindmassage of een reiki behandeling is individueel, al dan niet in aanwezigheid van een ouder.